Skolbesök collage

Roligt

 
Skolbesök på C4 Idéforum

Våra engagerade teknikpedagoger gör allt för att ett besök hos oss skall både bli roligt och lärorikt. Vi vill hjälpa Er med ämnet teknik!

I vår förslagsmeny till vänster hittar du inspiration och ungefärlig tidsåtgång. Under varje skolklassprojekt finns också en sammankoppling till läroplanen. Elever och lärare väljer själva vad de vill arbeta med.  

Ett typiskt skolbesök kan se ut så här: 

En halv dag reserveras för besöket hos oss. Om klassen är större än 15 elever delas klassen i två grupper. Två projekt som tar 1,5-2 timmar väljs. Efter halva tiden byter de två grupperna projekt efter en liten paus. Ofta måste hänsyn tas till busstider m.m. men vi är mycket flexibla och om något annat upplägg önskas så ordnar vi det!

schoolkids

Delar av det vi gör hos oss kan du ta med dig hem och arbeta med i klassrummet. Det finns också möjlighet att få projekthjälp vid eventuella egna idéer!

Vid ert besök har ni tillgång till vår matsal med ca. 30 platser. Vi har ingen servering, men det finns möjlighet att förvara och värma/tillaga medtagen mat. Vi har tre gästtoaletter och ett vilorum.

Besöket kostar 100:-/elev för alla skolor inom Kristianstads kommun! Och man får besöka oss hur många gånger som helst! I genomsnitt har vi besök av 3000 elever varje år!!!

För övriga skolor tar vi 400 :-/tim. Kontakta oss för mer information.

Vi tar emot förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och fritidshem.

Bokning är obligatorisk. För mer information, se separat bokningssida.

 Välkommen!

fb

youtoube